Sunday, April 17, 2011

Tolong!! Tolong!!

Tolong!! Shauki Maravilla memerlukan bantuan anda semua!!

Ape kehalnya tuan blog ni??meracau ke malam-malam ni..hish..melampau..

Hehehe tak ada pape la..cuma nak minta tolong sikit dari blogger2 yang kreatif serta baik hati..



Sempena entri blog Shauki Maravilla yang ke-100 yang tak tahu bila akan dipost ini (refer kat post yang lepas)..
maka tuan blog ini nak minta nasihat dan tunjuk ajar dari sesiapa sahaja,
lelaki atau perempuan,muda atau yang dah berumur, template dan design baru yang macam mana sesuai untuk blog yang hodoh ni...hehehe..

Nak yang simple2 je,tak nak yang complicated sangat..nanti lambat nak kena loading..
Kalau boleh nak background yang gelap2 sikit..

Korang bagi tutorial pun dah kira cukup baik la tu..=)

16 comments:

  1. Hehe saya baru 2 hari dlm blogger ni...x dpt nak bantu saudara...cuma boleh bantu klik2 jer hehe

    ReplyDelete
  2. knp nak tukar template baru . yang ini pun okey aje . simple :))

    ReplyDelete
  3. jujur saya kate,saya xpro. maaf,xdapat ban2. yg ni ok je. like it! suke kaler2 gelap erk?

    ReplyDelete
  4. salam,..=),..

    CN xde idea la,;plus mmg xreti men"design2 ni,.hehe,.tgk je la header CN yg sepi seribu bhse tuh,nmpk sgt xkretip,.huhu,.

    ReplyDelete
  5. salam..
    bg sy la kn..yg ni dh ok la..
    simple je..xlah berat nk loading..
    lau nk tukar jgk..esk la tlg cari tutorial nk tukar tmplete cmne..nk ajar sndiri xreti..hehe
    tenet slow mlm ni.. :)

    ReplyDelete
  6. template simple , ni pun okay dah kot . laju tak berat sangat :)

    ReplyDelete
  7. wt yg simple n x perlu loading page lame2

    ReplyDelete
  8. refer kt belog cap ayam... :) tutorial buat template sendiri.

    ReplyDelete
  9. cik su tak pandai buat tutorial la..

    ReplyDelete
  10. bg echa..ni pun cantik bha..
    hehe..
    =D

    ReplyDelete
  11. better tak yah tukar lah bro.. neh pun dah ok.. simple as usual.. ^_^

    ReplyDelete
  12. choose some from the blogger's provided background list. be simple . then act thru it .

    ReplyDelete
  13. hari tu saya cuba tukar template , perghhhh~~~erroorrrrrrr penuh ..lastly guna template designer oleh Mr Blog Google ...ngeeee ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...