Wednesday, February 16, 2011

Shauki Maravilla bersama peminat di OU dan IKEA

Heyyaa!! Baru-baru ni Shauki Maravilla keluar bersama rakan2 bloggers sambil2 mandi sungai dan pergi tengok Karnival Wow Putrajaya..terngiang-ngiang lagi kat telinga ni dengar Awie dan Amy Search nyanyi..semalam aku keluar lagi,kali ni ke One Utama bersama atas jemputan peminat setia,Chubby dan Faiz..hehehe..housemates lain pergi berkelah kat Port Dickson..bukan taknak join diorang sekali,tapi rasa malas la nak jalan jauh2..

 Bermula dengan makan tengahari dulu kat Pasar Seksyen 6 Shah Alam,lepas tu terus gerak ke One Utama..ni first time aku menjejakkan kaki kat OU..besar gila,sampai nak jalan pun rasa letih..memang takde kerja nak buat pun,nak tengok2 tempat je..nak tengok wayang,takde movie yg best time ni..nak main bowling,tak pandai main..takut orang gelak pulak..nak main game kat arcade,rasa macam budak2 pulak..


So,sambil2 jalan,singgah la kat Big Apple&Donuts..aku makan 2 pcs,jenis Oreo dan Tiramitsu..sedap2..dah lama tak makan Big Apple..borak2 kejap dengan peminat 2 orang tu..bila dah bosan,balik la rumah..


 Bila dah sampai rumah,mata ni rasa macam dah kena gam,nak melekat je..so aku ambil keputusan sewajarnya untuk tidur..mana la tau kot2 kena jangkitan penyakit pulak..


Tu cerita semalam,dah basi dah pun..ni cerita hari ni pulak..Siddique Hakeem,sorang lagi peminat aku ajak makan tengahari kat IKEA,makan meatball..ok,aku ikut je la,demi tak menghampakan perasaan peminat yg sorang ni..


Aku beli set 5pcs je,murah tapi kenyang gila..tambah pulak dengan air honey dew shakebubble tea,memang kenyang la..Alhamdulillah..lepas tu balik rumah,ada discussion buat tutorial Law & Association..pening2 lalat duk fikir nak jawab soalan tu..tapi ok la semua dah settle..peace..

3 comments:

  1. sejak bilo plok saem aku nih ado peminat bloger??
    ngoya la mu nih coki.. xabes2!~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...