Thursday, August 4, 2011

Fantasy Football Manager Kembali

Macam ni la hidup aku..sentiasa hidup dalam fantasy.. sepi secara realiti tapi sentiasa happy secara imaginasi.. tapi takpe, selagi hidung ni menghembuskan nafas, aku tetap akan survive dalam hidup aku.. hanya mengagumi tanpa dicintai.. dah jadi perkara biasa dalam hidup ni.. hati ni dah kalis.. hehe..

Ni saja je nak promote game fantasy yang aku main dari aku Form 3 lagi (2004).. 2-3 tahun sebelum ni berhenti jap,bagi laluan kat team lain untuk tunjuk bakat terpendam.. haha.. sekarang ni aku kembali beraksi, mencuba peluang dan nasib untuk musim baru EPL 2011/2012.. dengan pertukaran nama team kepada Aumm Aumm FC, team aku pasti mengaum.. haha. (mengaum la sangat).. sape2 bloggers yang berminat nak main Fantasy Football ni, jom la kita create league group baru untuk para bloggers.. kita tengok blogger mana paling mantop.. hahaha.. kalau ada telor la.. ada beran?


P/s: Salam takziah kepada bapa saudari Hajar dan saudara Makram Musa yang baru sahaja meninggal dunia..

9 comments:

  1. belum ag..anyone create la.. pastu bg la id n pswd..

    ReplyDelete
  2. la ingatkan dah create
    sape yang mau createnya?

    ReplyDelete
  3. okeh,baru create.. id= 7054, pswd= 456789

    ReplyDelete
  4. assalam..hihihi

    klu menang dpt adiah pa...

    set bola ka...

    ihihiihii

    ReplyDelete
  5. heee xphm mcm mane menda alah ni :P

    ReplyDelete
  6. lau menang x dapat pape..juz for fun..hehe.. nak test power je.. haha..

    Feyqa: select 11 pemain pilihan anda untuk bermain di EPL setiap minggu.. mata akan dikira berdasarkan prestasi pemain pilihan anda dari semasa ke semasa..=)

    ReplyDelete
  7. jom...best gak ada league blogger...haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...