Sunday, February 26, 2012

Shoutbox Expired!

Shoutbox untuk blog pun boleh expired?ingat kan roti je ada expiry date ni.. shoutbox pun ada.. x kelas sangat la lau macam tu.. then aku nak update shoutbox, dia suruh aku beli pakej dia pulak.. motif la sangat.. sesiapa ada link untuk buat shoutbox atau apa2 box yg baru,bleh tolong share ye.. ye laa,kesian gak member2 blogger lain.. aku pegi lawat page diorang,tapi klau diorang hit balik blog aku, x boleh nak tinggalkan link diorang.. unfair la kan..

P/s: jom main game Empires & Allies kat fb.. fun.. jom jd ally aku.. add aku kt fb.. search la shauki maravilla or shauki zhafiran zain.. =)

3 comments:

  1. maka gunaknlah cbox..hahah
    dtg follow....nice entry..tata~

    ReplyDelete
  2. taw xpe. tbe2 tgk dah expired. haha.

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...